sâmbătă, 11 septembrie 2010

Crestinismul=EPIC FAIL!




Hai ma,nu o fii asta un blog pornografic dar pe bune.Uite-te la el.Uite-te la el cum regreta si se caieste dupa ce se fute putin cur!Aveti incredere in el,bagati-va sub sutana lui fara sa va fie teama ca s-a putea sa va loveasca ceva in bot.N-o sa va loveasca nimic in bot,mai ales daca sunteti barbati,din cate vad.
Deci,indoctrinatii mei..cum ziceti voi?A,da..Mare e gradina ta,domane!

2 comentarii:

  1. Ce bine e sa nu fii uneori barbat. Acum vad asta. Oricum, nu prea e cinstit doi conta unu. Si il si mai vad pe domnu' barbosu' asa de trist de acest numar. Sper ca intr-o zi (cand o sa am) copilul meu sa fie la fel de pasionat de sex ca astia doi, pardon, trei, pe ala schilodu' din "pat" l-am "asticulat" din calcul (daca nu face "nimic"). Si v-am zis ca mi-a spulberat visele cand a plecat ala si eu credeam ca s-a dus dupa lubrifiant (dupa ce ca deja nu mai era mult din partida aia senzationala) ? Sa vede ca toti imi distrug visele. Ce sa le faci. Lubrifiantul si un vibrator sunt scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, ai dreptate. Scumpe - masini de bani, ce mai. Da, uneori e bine sa fii barbat cand ai asa... fani infocati care ar face orice pentru tine.

    RăspundețiȘtergere